Cattery van ’t Saenhof

Heilige Birmanen & Maine Coons

Op 15 februari2019 zijn

Dorothea von Vesteberg en Noname Kallisto

de trotse ouders geworden van drie kittens,

te weten twee poesjes en één katertje.

De kittens mogen de tweede helft van mei 2019 het ouderlijk huis verlaten.

​

H eeft u interesse of heeft vragen dan kunt u altijd telefonisch of per email contact met ons opnemen.

Onze kittens groeien op bij ons op in de huiskamer. Ons doel is om lieve, aanhankelijke, gezonde kittens groot te brengen, het karakter van de kittens is voor ons het allerbelangrijkst.

Vanaf het moment dat ze geboren zijn krijgen ze veel aandacht, wat ervoor zorgt dat ze heel aanhankelijk en lief worden en erg gericht zijn op mensen. 

​

De kittens mogen pas naar hun nieuwe huis als ze minimaal 13 weken oud zijn, ze zijn dan ontwormt en geënt. Wanneer u een kitten van ons koopt krijgt u ook een stamboom (Mundikat) mee.

​

Wij verkopen geen kittens na puur telefonisch of email contact. Mocht u interesse hebben in een kitten van één van onze poezen, dan bent u natuurlijk van harte welkom om de kittens geheel vrijblijvend te komen bekijken! 

 

Wij merken dat er veel wildgroei is gekomen in het ras, mensen zien op Marktplaats of andere sites ook vaak kittens tegen een lagere prijs aangeboden.

Wij werken hier niet aan mee.

 

In onze cattery staan wij garant dat wij gezonde kittens afstaan die, net als de ouders, de best mogelijke zorg krijgen.

Wij kunnen alleen maar waarschuwen om een kitten tegen een lagere prijs aan te schaffen, goedkoop is vaak duurkoop en het betreft hier wel een levend wezentje die onderdeel uit gaat maken van uw gezin.

Vorige nestjes:

B  / Maine Coon /  13-05-2018 / Dorothea von Vesteberg - Senoja’s Black Hunter

A  / Maine Coon /  16-07-2017 / Dorothea von Vesteberg - Senoja’s Black Hunter

Cattery van ’t Saenhof

Heilige Birmanen & Maine Coons